Kræftprogrammet - En livline til din fremtid

Har du fået en kræftdiagnose? Eller måske et tilbagefald fra en tidligere kræftsygdom? Og vil du selv være aktiv og tage et medansvar i din behandling og helingsproces?

Vil du ikke være kræftramt, men i stedet en sund, styrket og aktiv medspiller i dit eget liv og i din helbredelse?

Kræftprogrammet kan støtte dig gennem dit forløb - fra diagnose til afslutning af behandling. Det er skabt for at hjælpe dig til at håndtere din kræftsygdom og behandling så positivt som muligt.

Gennem programmet får du viden, masser af redskaber og håb, så du kan træde ud af den traditionelle, passive patientrolle og gøre fælles sag med dine behandlere. Du får støtte til at træffe de rigtige valg– og på den måde få bragt dine egne selvhelbredende ressourcer i spil i den samlede indsats.

”Der er så meget, du selv kan gøre – der er så meget mere at gøre og det nytter.” Tro på det!

FØRSTEHJÆLPS KIT til dig der vil gøre noget nu
 

Bestil straks vores Førstehjælps kit hvis du lige nu har brug for mod, styrke og opmuntring.
Her finder du helt konkret støtte og redskaber der lige med det samme kan give dig viden, motivation og inspiration til at hjælpe dig i gang med alt det du selv kan gøre.

Se hvad Kittet indeholder og hvordan det straks kan hjælpe dig
Obs: Kan også lånes på en del af landets biblioteker.


"Jeg fik tips och konkreta råd i olika faser, f.eks. hur jag kan förbereda mig inför operationer och cytostatikabehandling.
Det gav mig en känsla av helhet, när jag har känt förvirring har jag kunnat gå till materialet och få en struktur i den kaos jag emellanåt upplever.
Jeg fik motivation, att jag själv kan påverka min hälsa och min cancer.
De cancersjuka som är aktiva och söker information, som själva vill vara delaktiga i sin behandling och som tror att de själva kan påverka sin hälsa är nog den grupp som bäst passar för Health Creation Programmet.
Det finns så väldigt mycket man själv kan göra för att förbättra sin livskvalitet och därmed också sin hälsa.
Och det viktigaste av allt är nog att älska sig själv."

Nina Monthe