Tilmeld dig nyhedsbrevet nu!

... og få 3 gode råd som med garanti vil styrke dig og øge dit velbefindende.
Se straks i din mailboks!

Navn:
E-mail:

Mentorservice – det gør en forskel

Mentorservice er til dig, der vil sikre størst muligt udbytte og varig forandring af dit personlige forløb gennem det valgte Health Creation program.

Health Creation uddanner, efteruddanner og certificerer selv sine mentorer, specifikt til de individuelle selvhjælpsprogrammer. Mentorerne har relevante understøttende uddannelser og livserfaringer til netop rollen som mentor. For at sikre et højt kvalitetsniveau skal mentorerne have deres certificering fornyet hvert andet år.

Tilknyt en mentor
Du kan arbejde med programmerne selv. Men for at sikre en varig forandring i dit liv og størst mulig udbytte, er det en rigtig god investering at få støtte samt kyndig vejledning og opmuntring fra en professionel mentor, der kan hjælpe dig med at forstå og engagere dig i det valgte program. Mentorens rolle er at være katalysator og sparringspartner. En mentor er ikke en terapeut.

Kontakt Mentorservice på tlf. nr. 23 38 39 27 og få en uforpligtende introduktion eller send en mail. Vores mål er at matche dine behov. I praksis fungerer Mentorservice som et telefonisk møde eller, hvis det er ønsket, som et personligt møde i din mentors klinik eller evt. hjemme hos dig.

Pris for Mentorservice er 800 kr. i timen. Der er mulighed for særpris, og i perioder kan der tilbydes gratis mentorering i forbindelse med nyuddannede mentorers certificeringsforløb.

Introduktionstilbud:

Sundhedsprogrammet inklusiv en indledende opstartssamtale og 4 mentortimer samlet pris; 3600,- kr. (Normalpris 4197,- kr.)
Pårørendeprogrammet inklusiv en indledende opstartssamtale og 3 mentortimer samlet pris; 2400,- kr. (Normalpris 2747,- kr.)
Kræftprogrammet inklusiv en indledende opstartssamtale og 4 mentortimer samlet pris; 3700,- kr. (Normalpris 4397,- kr.)


Jeg har lært nye måder at tænke på – de ting min mentor nogle gange har sagt og spurt om, har tvunget mig til at gå mere ind i mig selv, erkende nogle ting og arbejde med dem

Min mentor var motiverende, vedholdende og positiv og afgørende for det resultat jeg har fået.

Spiritualitet - et aspekt af Health Creation, som er blevet en gevinst i mit liv:
”Mit glædesniveau er generelt løftet, efter jeg har gennemgået uddannelsen som HC Mentor. Spiritualitet, som tidligere var ikke eksisterende hos mig, er blevet en integreret del af mit daglige liv. For mig handler spiritualitet ikke om Gud og engle, men om en kraft, som jeg finder i mig selv.
Gennem HC har jeg lært nogle teknikker for meditation og visualisering, som er meget effektfuldt.
Ved bevidst at sætte fokus på positive tanker og på det, jeg har at være taknemmelig over, starter en selvforstærkende proces hvor livsglæde og tolerance bliver dejligt nærværende.”

Karen - Sygeplejerske og Health Creation Mentor