Sundhedsprogram indeholder:

  • En inspirerende og let forståelig arbejdsbog
  • Seks evalueringshæfter
  • Seks handleplaner og fremskridtsevalueringer
  • 2 cd’er med selvudviklende øvelser og selvhjælpsteknikker
  • Tilbud om Mentorservice, som sikrer dig følgeskab, fokus, kontinuitet og størst muligt udbytte.


Sundhedsprogrammet - en unik nøgle til ny livsstil og optimal sundhed

Se på dig selv med ærlige øjne – og mærk efter med dit hjerte: Er du tilfreds med det, du føler og ser? Er den livsstil du har virkelig dig? Føler du dig generelt sund, frisk og veloplagt? Har du indre ro og balance? Er dine relationer i kærlighed og venskaber trygge, ærlige og fulde af næring til din krop og sjæl? Er du tro mod dig selv, og gør du det i livet, som du holder af og brænder for?

Hvis der er et eller flere af disse vigtige punkter i dit liv du må sige nej til – med en følelse af smerte, sorg, længsel eller ærgerlighed, så er det måske på tide at tage dit liv op til revision – og ændre det!

Health Creations Sundhedskoncept er til dig, der har besluttet at gøre en aktiv og bevidst indsats for at få et sundt og helhjertet liv, hvor du lever dit liv fuldt og helt.

Programmet er et holistisk og interaktivt selvhjælpsprogram, der støtter og guider dig til at leve i et bevidst og sundt forhold til dig selv, andre, livet og dine omgivelser via:

  • Viden, indsigt, refleksion og forståelse
  • Selvevalueringsøvelser
  • Selvhjælpsteknikker
  • Målsætning, strategi og handling – så du sikkert når dit mål

Målet er, at du lærer at elske og respektere dig selv, at du med din nye indsigt, kun kan træffe sunde og livsbekræftende valg for dig, og at du i den grad kommer til at forstå vigtigheden af, at du er den bedste styrmand i dit eget liv!

Dit arbejde med programmet foregår optimalt over et ca. 6 måneders forløb. For at få det optimale udbytte anbefaler vi, at du tilvælger Mentorservice, da du sammen med din personlige mentor vil blive guidet sikkert og målrettet mod dine nye livsmål.

Vi kan love dig, at du vil opnå fantastiske resultater med varig forandring og stor glæde!


"Jeg drev mig selv hårdt og var slet ikke klar over alle de ubalancer jeg havde i mit ”system”.
Health Creation gav mig nogle gode værktøjer til at få sat tingene i perspektiv, og motiverede mig til at fokusere på det vigtigste. Jeg fik sat fokus på min kost og hele min livsførelse. Jeg har fået en dybere indsigt i de bagvedliggende drivere for mig og hvorfor det har været så svært for mig at bryde mine uhensigtsmæssige mønstre. Jeg er blevet bekræftet i den holistiske tankegang, tingene hører sammen. Men det kræver, at man er villig til at arbejde med tingene, og at man lægger energi i at få ændret de erkendte ubalancer og det har været rigtig godt at have min egen mentor ved hånden."

Nina Kenney